Datum konání

14. 9. 2024    
14:00 - 15:00

Místo

Zámecký park
Zámecký park, Jičín

Typ události

Úchvatná bublinová show, se kterou Matěj vystupuje v různých obměnách a inovacích již od roku 2008 po celém světě. Profesionální exhibice, při které uvidíte fantastická kouzla a triky s bublinami neuvěřitelných velikostí a tvarů. Tato gradující show je kombinací těch nejlepších a divácky nejoblíbenějších prvků a její působivost je umocněna originální hudbou.

Matěj již mnoho let patří mezi světovou bublinářskou špičku, což zaručuje vysokou kvalitu vystoupení a show světové úrovně. Bublinová show s workshopem byla v roce 2014 oceněna jako Nejzajímavější produkt pro firemní akce.

Mezi zajímavé reference patří především vystoupení pro královského komisaře v Holandsku,  3 měsíční hostování v NP 360 Hong Kong, kde bylo všech jeho 150 sólových představeních beznadějně vyprodaných, bublinový festival v Saudské Arábii, kde byl Matěj hlavní hvězdou.  Nezapomenutelné jsou také spolupráce s režisérem Tony Kaye (držitelem ceny Grammy za nejlepší hudební video) a švédským fotografem Erikem Johanssonem. Za zmínku stojí také úspěšná kampaň pro Škoda Auto a road show pro ČEZ a čokoládu Milka. Jinými slovy vystoupení Matěje Kodeše sklízí úspěchy u malých i dospělých diváků doma i v zahraničí. (bubbleshow)